سرهم بندی خودروهای داخلی با قطعات بی کیفیت؟

 

سرهم بندی خودروهای اخلی با قطعات بی کیفیت؟/ خودروسازان از قطعات بی کیفیت استفاده می‌کنند؟

 

 

 مدت‌هاست که صحبت در خصوص نزول کیفیت‌ خودروهای داخلی ، عدم تعهد خودروسازان داخلی و نبود اطمینان درباره خدمات پس از فروش شدت پیدا کرده است. کیفیت پایین خودروهای صفر داخلی این روزها یکی از دلایل اصلی رکود در بازار خودرو و کاهش خرید مشتریان است که بارانی شدن هوای داخل خودرو هم‌زمان با بارش باران، جا نخوردن دنده، خاموش شدن مکرر خودرو و دیسک و صفحه معیوب از آن جمله است.

در حال حاضر مشکلات کیفیتی خودروهای صفر یکی از معضلات اصلی مشتریان بازار خودرو است که دهن به دهن چرخیده و در نهایت باعث تشدید رکود بازار خودرو شده است. این رکود و کاهش خرید خودرو بیشتر از آنکه مشتریان را اذیت کند باعث نارضایتی شرکت‌های خودروساز شده و آنها را به مرز ورشکستگی رسانده است.

 درچند دولت برنامه‌هایی را برای رفع رکود از صنعت خودرو مطرح کرده است، اما این برنامه‌ها هم نتوانسته اوضاع فروش خودروسازان را بهتر کند. پرداخت وام ۲۵ میلیون تومانی خرید خودرو و اعطای بخشی از یارانه تولید به شرکت‌های خودروساز از جمله برنامه‌هایی است که مسئولان دولتی برای کمک به خودروسازان در دستور کار قرار داده‌اند.

در این میان، مهم‌ترین خواسته مشتریان بازار خودرو، افزایش کیفیت تولیدات داخلی و اصلاح قیمت خودروها است تا از این طریق، انگیزه‌ای برای خرید خودروی نو در کشور ایجاد شود.

در این میان دو گروه قطعه ساز و خودرو ساز وارد چالشی شده اند که هر کدام دلایلی را ارائه می‌دهند. چندی پیش امیرحسین قناتی، مدیرکل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت با تاکید بر اینکه نیاز امروز مشتری ها از خودروسازها و خدمات پس از فروش نسبت به ده سال گذشته قابل مقایسه نیست، گفت: با توجه به نمونه ها و تنوع کالا و برندهایی که در دنیا مردم مشاهده می‌کنند سطح توقع آنها از خودرسازان افزایش یافته است. 

در سال ۹۵ بیش از یک و نیم میلیون نفر درباره رضایتمندی از خدمات پس از فروش خودروها مورد ارزیابی قرار گرفتند که ۶۸/۹ درصد از خدمات رضایت داشتند. اما به علت اینکه شیب رضایت مشتری با شیب افزایش کیفیت خودرو یکسان نیست، مشتریان از خودرو و قطعات رضایتمندی ندارند. مدیرکل خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت با بیان اینکه فاصله کیفیت ارائه شده خودرو باید با رضایت مشتری همخوانی داشته باشد گفت: در غیر اینصورت تولید کنندگان مشتریان خودرو را از دست می دهند.

قطعه معيوب به خودروساز نمی‌دهيم!

از سوی دیگر اخیرا رئيس هيات مديره قطعه سازان  با دفاع از قطعه سازان گفت: ما قطعه سازان با خودروسازان شناسنامه و اسناد مهندسي داريم که قطعه کنترل شده باشد و در واقع قطعه از مسير قطعه ساز، معيوب به دست خودروساز نمي رسد.

رضا رضايی افزود: البته تيم خودروساز نيز بايد در مونتاژ دقت لازم را داشته باشد هرچند خودرو پس از توليد نيز چک مي‌شود تا به دست مصرف کننده برسد و اگر قطعاتي که بسته مي شود کنترل شود، مشکلات قطعات معيوب هم شناسايي مي‌شود. او گفت: متاسفانه قطعه ما وارد بازار مي شود سپس قطعات بي کيفيت داخل آن مي گذارند و به تعميرگاهها مي دهند.  رضایی با بيان اينکه شکايت در طراحي و استفاده قطعه در خودروي ال ۹۰ کمتر است اضافه کرد: کيفيت از پلت فرم شروع مي‌شود که بايد با قطعات با تعريف کيفيت مشخص، خودرو ساخته شود. رئيس هيات مديره قطعه سازان گفت: کيفيت تعيين شده است و براي هر قطعه شناسنامه داريم کيفيت بالاتر رفته، مهارت افزايش يافته اما قيمت بر اساس شرايط تورم افزايش يافته است.او می گوید اگر مشتریان به خودروهای به موقع رسیدگی نکنند بوجود آمدن عیب و ایراد در خودرو را نباید به حساب تولید کنندگان بگذارند.

مسئولان خودروساز معتقدند که تیم خودروساز نیز باید در مونتاژ دقت لازم را داشته باشد هرچند خودرو پس از تولید نیز چک می شود تا به دست مصرف کننده برسد و اگر قطعاتی که بسته می‌شود کنترل شود، مشکلات قطعات معیوب هم شناسایی می‌شود. این در حالی است که بسیاری از مشتریان زمانی که خودروی خود را تحویل گرفتند مشکلاتی داشت که جای بسی تعجب است. اما همچنان خودروسازان و قطعه سازان به طور رسمی به رسانه ها پاسخ صریحی نداده اند. 

در حالی که مسئولان قطعه ساز می‌گویند که قطعه ما وارد بازار می‌شود سپس قطعات بی‌کیفیت داخل آن می گذارند و به تعمیرگاه‌ها می‌دهند اما همچنان مشتریان همچون سال‌های گذشته از عیوب حساس، حیاتی و زیربنایی خودرو شکایت می‌کنند.   

 

انواع خودرو : پراید,  پژو, مزدا ,۳۲۳, ماکسیما, ال ۹۰,  تیبا, ریوو.............. ml

شما میتوانید ازطریق تلگرام mlautoparts یا در اینستاگرام به digi_ghate , mlcommercicalما را دنبال کنید 

 

آدرس فروشگاه ها:

تهران، میدان امام خمینی ، خیابان امیرکبیر، پاساژ سپهر، برخیابان ، پلاک ۵۳ (G35) .   تلفن های تماس : ۳۳۹۴۳۴۰۰   -  ۳۳۹۲۳۴۰۰  -  ۳۶۹۰۰۴۱۱  -   ۳۶۹۰۰۴۱۳  -  ۳۶۹۰۰۴۱۵  -  ۳۶۹۰۰۴۱۷

تهران، میدان امام خمینی ، خیابان امیرکبیر، پاساژ کاشانی ، طبقه سوم ، پلاک 282 .  تلفن های تماس : ۳۳۹۰۸۸۷۱  -  ۳۳۹۱۱۶۷۲  -  ۳۳۱۱۴۱۷۱   

تهران، میدان امام خمینی ، خیابان اکباتان ، کوچه آهنین ، پاساژ امین ، طبقه دوم ، واحد دفتری A-1 .  تلفن های تماس : ۳۳۹۲۹۰۱۴  -  ۳۳۹۲۸۹۵۹  -  ۳۳۹۴۴۱۵۱  -  ۳۳۹۴۴۱۵۲  -  ۴۰۳۳۰۷۰۹  - ۴۰۳۳۰۶۳۳