چرا خودروی شما نفس تنگی پیدا می‌کند؟

اصطلاح نفس تنگی برای خودرو زمانی به کار می‌رود که خودروی شما کم رمق شده و در هنگام حرکت دچار واماندگی می‌شود و اینطور حس می‌کنید که کسی از پشت خودرو را نگه داشته و اجازه حرکت به آن نمی‌دهد. این حالت ممکن است در شروع حرکت، در حین حرکت و یا در زمان گاز دادن‌های ناگهانی رخ بدهد. در این مطلب مهترین عوامل ایجاد کننده این مشکل را به شما خواهیم گفت.

وقتی که خودروی شما دچار نفس تنگی و بی رمقی می‌شود یکی از اولین عواملی که باید به سراغ آن بروید فیلتر هوای خودرو است. فیلتر هوای کثیف :از ورود میزان مناسب اکسیزن جلوگیری می‌کند و همین امر باعث کاهش توان و سوخت و ساز اتومبیل شما خواهد شد. کثیف شدن فیلتر هوا را هم از کارکرد آن و هم از روی ظاهر آن می‌توان تشخیص داد.به این موضوع توجه کنید و اگر خودرویتان دچار کم نقسی و بی رمقی شده است ابتدا اطمینان پیدا کنید که فیلتر هوای خودروی شما تمیز است و کارکرد مناسبی دارد.موضوع دیگری که باید مورد بررسی قرار بگیرد فشار شکن سوخت است.برخی از خودروها دارای فشار شکن سوخت هستند که خرابی این قطعه در آن‌ها موجب عبور بیش از حد بنزین از ریل و مسیر سوخت به باک می‌شود که باز هم باعث کمبود میزان سوخت در مسیر خواهد شد.برای آزمایش این قطعه و اطمینان از سلامت آن می‌توانید با بستن مسیر برگشت بنزین با انبردست به کارکرد موتور در حلت درجا و در حالت بالا بردن دور موتور نگاه کنید.

اشکال در مسیر بنزین:

برای اینکه عمل سوخت رسانی در خودرو به خوبی انجام بگیره لازمه که مسیر بنزین و مجاری آن از باک سوخت تا موتور همگی تمیز، عاری از آلودگی و همچنین سالم باشد. در خیلی از مواقع سوراخ بودن شلنگ‌ها باعث از بین رفتن خلا مورد نیاز در لوله ها خواهد شد و در نتیجه با هوا کشیدن شلنگ از حجم سوخت ارسالی کم خواهد شد. در صورت وجود سوراخ و نشت بنزین بوی بنزین در اتاق و در بیرون آن حس خواهد شد. اگر خودروی شما نفس کم می‌آورد این موارد را نیزدر مقاله های ام ال  مورد بررسی قرار بدهید.
اشکال در سیستم برق و جرقه زنی خودرو:

اگر بنزین به خوبی و به میزان مناسب از باک خودر به موتور برسد اما سیستم جرقه زنی به خوبی کار نکند باز هم شاهد این خواهید بود که خودرو نفس کم می‌آورد و ریپ می‌زند. اگر سیستم برقی دارای اشکالات اساسی باشد در هر حالتی که موتور کار کند.

این مشکل را مشاهده خواهید کرد. اما اگر فقط در دورهای بالا این مشکل را مشاهده می‌کنید ممکن است از برق دزدی یا تنظیم نبودن دهانه شمع، پلاتین و ... باشد شما می‌توانید وایر‌ها را با مولتیمتر چک کنید. همچنین می‌توانید شمع خودرو را باز کرده و با بررسی آن از سلامت شمع مطمعن شوید. خرابی کویل هم می‌تواند باعث به وجود آمدن اشکال در سیستم جرقه زنی خودرو شود. در خودروهای پلاتینی نیز خال زدن دهانه پلاتین و تنظیم نبودن دلکو می‌تواند منجر به کاهش کارایی پیشرانه در دورهای بالا بشود.

یشرانه انژکتور و کاربراتور:
پگر تزریق و تعذیه سوخت نا مناسب باشد باز هم شاهد کم آوردن خودرو در مواقع مورد نیاز خواهید بود هرچند که بنزین به میزان مناسب هم به پیشرانه برسد باز هم این مشکل وجود خواهد داشت.

اگر خودروی شما کاربراتوری است و در هنگام گاز دادن‌های ناگهانی این مشکل را مشاهده می‌کنید به احتمال زیاد دلیلش تلمبه شتاب کاربراتور است اما اگر در دورهای بالا پیشرانه دچار کارکرد ناقص می‌شود دلیلش می‌تواند از تنظیم نبودن کاربراتور و یا کثیفی ان باشد.

در خودروهایی که دارای پیشرانه انژکتوری هستند می‌توان با کندن سیم برق هر انژکتور و بررسی پیشرانه خودرو تشخیص داد که تا چه حد دچار لرزش و کم آوردن می‌شود.

اگر خرابی را ناشی از سوزن‌ها می‌دانید لازم است که در دستگاه تست و شستشو پاشش آن‌ها را بررسی کنید.
 

انواع خودرو : تمامی خودرو : پژو ، پراید ، تیبا ، ال 90، ریو ، مزدا ، مزدا 323 ، مزدا new ,...... (ام ال )

شما میتوانید از طریق تلگرام به ایدی mlautoparts یا در اینستاگرام به digi_ghate , mlcommercical ما را دنبال کنید

 

 

 

آدرس فروشگاه ها:

تهران، میدان امام خمینی ، خیابان امیرکبیر، پاساژ سپهر، برخیابان ، پلاک ۵۳ (G35) .   تلفن های تماس : ۳۳۹۴۳۴۰۰   -  ۳۳۹۲۳۴۰۰  -  ۳۶۹۰۰۴۱۱  -   ۳۶۹۰۰۴۱۳  -  ۳۶۹۰۰۴۱۵  -  ۳۶۹۰۰۴۱۷

تهران، میدان امام خمینی ، خیابان امیرکبیر، پاساژ کاشانی ، طبقه سوم ، پلاک 282 .  تلفن های تماس : ۳۳۹۰۸۸۷۱  -  ۳۳۹۱۱۶۷۲  -  ۳۳۱۱۴۱۷۱   

تهران، میدان امام خمینی ، خیابان اکباتان ، کوچه آهنین ، پاساژ امین ، طبقه دوم ، واحد دفتری A-1 .  تلفن های تماس : ۳۳۹۲۹۰۱۴  -  ۳۳۹۲۸۹۵۹  -  ۳۳۹۴۴۱۵۱  -  ۳۳۹۴۴۱۵۲  -  ۴۰۳۳۰۷۰۹  - ۴۰۳۳۰۶۳۳