یک موتور رفت و برگشتی، ممکن است یک یا تعداد بیشتری پیستون داشته باشد. هر پیستون، داخل یک سیلندر قرار دارد. گازی که وارد سیلندر میشود، در موتورهای بخار، از قبل داغ و فشرده شده است. در سایر موتورهای رفت و برگشتی، این گاز ابتدا وارد سیلندر شده و سپس در داخل سیلندر در اثر اشتعال مخلوط سوخت و هوا (در موتورهای دورنسوز) و در اثر انتقال حرارت از یک منبع حرارتی (در موتور استرلینگ)، گرم میشود. گاز گرم، منبسط شده و پیستون را به پایین سیلندر هُل میدهد. پیستون دوباره در اثر چرخش چرخ طیار و یا توان ایجاد شده توسط سایر پیستونها، به نقطه ی مرگ بالا برمیگردد. در بیشتر موتورهای رفت و برگشتی، گازهای منبسط شده با بازگشت پیستون از سیلندر خارج میشوند.
به موتورهایی گفته میشود که در آنها مخلوط سوخت و اکسیدکننده (معمولاً اکسیژن هوا) در داخل محفظهی بستهای واکنش داده و محترق میشوند. بر اثر احتراق گازهای داغ با دما و فشار بالا حاصل میشوند و بر اثر انبساط این گازها قطعات متحرک موتور به حرکت درآمده و کار انجام میدهند. هرچند غالباً منظور از اصطلاح موتورهای درونسوز، موتورهای معمول در خودروها است، با این حال موتورهای موشک و انواع موتورهای جت نیز مشمول تعریف موتورهای درونسوز هستند.
موتور درونسوز، یک وسیلهٔ گردنده است که در خودروها، هواگردها، قایق موتوری، موتورسیکلتها و صنایع کاربرد دارد. بدون موتورهای درونسوز، اختراع و ساخت هواپیماها ممکن نبود. تا پیش از پرواز نخستین هواپیمای جت در سال ۱۹۳۹، پیشرانه تمام هواپیماها، موتورهای احتراق داخلی پیستونی بود. در ادامه به معرفی و تشریح انواع پیشرانه درونسوز پرداخته شده است.
موتورهای چرخان : در این ارایش ، میل لنگ در وسط قرار گرفته و محفظه های سیلندر حول آن و روی یک دایره ی فرضی با میلنگقرار میگرند ، با این متفاوت که در حالت ، سر سیلندر هر سیلندر مجزا است .موتورهای چرخان در هواپیماهای کوچک ملخی مورد استفاده قرار میگیرد .
انواع خودرو : تمامی خودر. ، مزدا ، پراید ،مزدا new ،مزدا 323 و ....... (ml )
شما میتوانید از طریق تلگرام به ایدی mlautoparts یا در اینستاdigi_ghate , mlcommercical ما را دنبال کنید .